Резиденция за стари хора Борова гора 
Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 
Начало > Домове за стари хора > Резиденция за стари хора Борова гора

Резиденция за стари хора Борова гора


Адрес гр. Пирдоп, обл. София област Ел. поща rezidentiq_borovagora@abv.bg
Интернет адрес http://milostiv.org/4101 Телефон +359 89 555 1402
Виж на карта bgmaps.com
Информация

ЛУКСОЗНА РЕЗИДЕНЦИЯ ЗА СТАРИ ХОРА БОРОВА ГОРА, гр.Пирдоп


Скъпи Резиденти!

Вие сте избрали едно уникално място,където ще можете да поемете живителна глътка въздух, очите ви ще се наситят на природните красоти, а удобствата и развлеченията,които ви предлагаме, ще ви изпълнят с нови сили и жизненост.

Самото място не е случайно- тук някога е имало обреден камък, около който са се събирали хората от Пирдоп и околностите. Още през 20-те години на миналия век те са засадили тази прекасна борова гора, която днес ни зарежда с енергия. Днес на мястото на този камък ние сме построили параклис „Успение Богородично”, чийто врати ще бъдат отворени винаги за вас за молитва и Богопочитание.

Резиденция Борова гора разполага с 8 единични самостоятелни стаи, 11 двойни луксозни стаи и 7 апартамента. Стаите са комфортно обзаведени, разполагат със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, мини бар, телефон, сейф, термокана, кана с минерална вода, локално отопление.

На ваше разположение са фитнес център, зона за релакс, хидромасажна вана, плувен басейн през лятото, градинска шатра с барбекю, тераса за слънчеви бани, тенис корт, билярд, интернет зала, библиотека.

Грижата за възрастните ни близки, е агажимент, който ни принадлежи. Често забързаното и натоварено ежедневие, не ни позволява да отделяме нужните внимание и закрила към тях. Често ненамираме време и начин дори само да си поприказваме или да ги изслушаме или пък да си помълчим заедно. А тази наша компания е толкова значима и необходима за всеки самотен възрастен.

Ето защо, ние имаме дълбокото желание да подсигурим на вашите близки най-доброто: удоволствие, уют и комфорт през тяхните старини сред хора с тяхните интереси и потребности!

И нека както боровата гора ни зарежда с живителни сили, така и Резиденция Борова гора да ви зарежда с жизненост, енергия и вкус към живота.

Местоположение

Резиденция за стари хора Борова гора се намира в полите на Средна гора, изцяло обградена със стари борови дървета, извън градската среда на Пирдоп, на 80км. източно от гр. София. В близост до резиденцията по извити еко-пътеки се стига до язовир „Жековир” на около час път, където може да се организират различни игри и забавления, пикник, риболов.

Условия и цени

В резиденция Борова гора могат да бъдат настанени възрастни хора, които са в здравословно състояние да извършват самостоятелно, без значителна помощ ежедневните си потребности.

За постъпване в резиденция за стари хора Борова гора са необходими:
Допълнителна информация
Карта


Обновено на 12.03.2016


Copyright © 2011-2022 milostiv.org
dgamalova