Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Основи на програмирането с БЕЗПЛАТНИ курсове от Advance Academy

17.11.2022

Основи на програмирането с БЕЗПЛАТНИ курсове от Advance AcademyДнес съществуват стотици програмни езици – някои програмни езици добавят функционалност и интерактивност към уеб сайтовете, други се използват за създаване на софтуери. Някои са експериментални, а други задават стандартите в сектора. Но където и да погледнем, каквото и да използваме, има нещо общо с програмирането и технологиите.

Списъкът с програмни езици е огромен и изборът с кой програмен език да започнете може да бъде предизвикателство. За щастие не е нужно да научите всички. Ако научите само един, може да започнете да се развивате. При избора на програмен език, с който да започнете своето приключение в ИТ идват и въпросите колко е перспективен този език, какво е търсенето сред ИТ компаниите, какво може да се прави с него и най-важното подходящ ли е за вас и дали ви харесва. На първите въпроси можете лесно да откриете отговора в интернет, като почти всички проучвания сочат, че JAVA и JavaScript са едни от най-популярните и мощни програмни езици.

Като отговор на другите въпроси, ние от Advance Academy разработихме ДВА БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН курса по:

• Основи на програмирането с JAVA

JAVA е един от най-мощните и използвани програмни езици, заради сигурността и надеждността си, като се използва от големи корпорации за създаването на най-различни софтуерни решения. Курсът ще ви запознае с основите при програмирането с JAVA и ще ви помогне да разберете дали програмирането е за вас и дали JAVA е програмния език, който е подходящ за вас.

• Основи на програмирането с JavaScript

JavaScript е един от най-популярните програмни езици за уеб разработка. С него се създава интерактивното съдържание, с което всеки потребител взаимодейства във всеки един сайт. Курсът по Основи на програмирането с JavaScript ще ви запознае с основни конструкции в програмирането и ще ви да разберете дали JavaScript е езикът за програмиране, който е подходящ за вас.

Курсовете са с продължителност от 1 месец и са подходящи за напълно начинаещи, като основната цел е да пробвате нещо ново, да разберете дали програмирането е подходящо за вас, кой програмен език е по-подходящ за вас. И двата курса ще започнат от А-Б-то на програмирането – кои са фундаменталните принципи и какво е среда за разработка.

Ние от Advance Academy имаме за цел да дадем възможност на всеки амбициран и мотивиран човек, да направи първите си стъпки в най-динамичния сектор, в който възможностите нямат таван.

За да започнете своето приключение в света на програмирането, запиши се на БЕЗПЛАТНИТЕ ни курсове по Основи на програмирането с JAVA или JavaScript.

За повече информация: www.advanceacademy.bg;

email: office@advanceacademy.bg

или на телефон:
0889 990 030

Източник: https://www.moreto.net

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova